2009. június 21., vasárnap

évzárók


Megvoltak az évvégi vizsgák, megjöttek a "hivatalos" jeggyel teli bizonyítványok. De nem is erről szeretnék igazán írni. Mert ez azon kívül, hogy minket teljes mértékben megnyugtatott a magánoktatás hatékonyságával kapcsolatban, nem nagyon érdemes bővebb említésre.
Az "igazi" bizonyítványosztó nálunk történt. Éva és Iringó gyönyörű ünnepet varázsoltak a tanterembe.

Volt bizonyítványvers, mi is kaptunk szöveges értékelést. Én persze nem állhattam sírás nélkül mert ebben a fene nagy bizonytalanságban úgy éreztem, hogy ez az egyetlen biztos pont, ami működik, mi több remekül működik. Itt voltak a nagyszülők, akik meglepően jól állták a sarat (márhogy nem a falu apraja-nagyja előtt vonul a kisunokájuk a jutalomkönyvért) így a végén mindeki érzelmektől túlcsordulva térhetett haza.


Az oviban is megvolt a nyárünnep, kezdődik a nyári szünet. A búcsú most egy kicsit keserédesre sikerült, mert nem lehetünk benne biztosak, hogy kinyit-e szeptemberben az óvodánk.

Nagyon reménykedünk benne, hogy az iskola nem fogja magával rántani....

Ennek (és a zimankós idő) ellenére
a gyerekek és a felnőttek is nagyon jól érezték magukat.
Volt cseresznyehorgászat, fellógatott perecevés, kincsvadászat, bábozás, koszorúkészítés......





És persze a nagyok búcsúztatása akik gyönyörű manóházakat készítettek:

1 megjegyzés:

Fehér Zsuzsa írta...

Szeretném felvenni Veled valahogy a kapcsolatot. Hasonló dolgot tervezek a fiammal, mint amit Te csinálsz Iringóval (Waldorf-otthonoktatás kombináció). Érdekelne néhány részlet. Címem: yamunaa@t-online.hu Nagyon megköszönném, ha megkeresnél. Zsuzsa