2009. június 26., péntek

mosható pelus és egyebek

Két gyerek probléma nélküli moshatópelusozása megadta a kellő önbizalmat ahhoz, hogy azt higgyem megy ez mint a karikacsapás. Hát nem. Villővel nem megy. De nem igazán értem hogy is van ez. Elkezdjük hordani a moshatópelust és kb egy hét után elkezd pirosodni a feneke. (de nem akárhogy..)
Nem, egyébként az eldobhatónál sosem pirosodik. Próbáltam már többféle öko mosószert és természetesen nem öblítek csak pici ecettel. Többféle pelusom van. De akkor meg mi a probléma?
Úgy szeretném Villővel is kihasználni a pelusokat, de tíznaponta váltanunk kell eldobhatóra, aztán mikor rendbejön a popsija, ujra moshatózunk.
Van valakinek hasonló tapasztalata??
Egyébként ma este vettem észre hogy a két héttel ezelőtti kullanccsípés helye bepirosodott. Egyenlőre csak egy pici pötty. De parázok azért rendesen. Mert persze Villő élete első kullanccsa hol máshol csíphette volna meg mint a jól benn a köldökében. Minekután egyszerűen lehetetlen volt szabályosan kivenni pláne ha még hozzátesszük az izgő-mozgó 15 hónapost.
Hát most imádkozom, hogy ne legyen lyme.

3 megjegyzés:

ritarozi írta...

Nagyon együttérzek. Olginak sajnos egyértelmű volt a bőrtünete, nem volt kecmec. A helyedben én mindenképp megmutatnám egy infektológusnak, vagy magának dr. Lakos Andrásnak (kullancs.hu). Ha mégis Lyme, akkor minél előbb, annál jobb.

Melinda írta...

ma reggelnem tátom a pirosságot. Lehet hogy csak a pelus miatt volt? Gondolom a lyme-nál nem tünik el?

Melinda írta...

látom