2008. szeptember 21., vasárnap

Egyedül

Hát megint itt egyedül. Most épp két hétre ment el, de eléggé kaotikus ősznek nézünk az elébe. Sajnos a munkája miatt nagyon sokat lesz távol. Pedig nagyon jó volt ez az év Orleansban. Már kezdtünk úgy élni mint egy "normális " család. Itt van reggel, itt van este csak napközben kell elmenni dolgozni. De újra hazajöttünk, és ő ismét utazik.
Fura érzés ismét itt lenni a gyerekekkel , átérezni a nyakamba szakadt felelősséget.
Nem is tudom mi rémiszt meg jobban. Az, hogy mindent nekem kell elintéznem, megoldanom, megcsinálnom vagy a magányosság érzése, az, hogy nincs itt velem esténként, hogy kibeszéljük magunkból a napot, hogy megöleljen, hozzábújjak.
Talán a magány jobban fáj, mert a élet megy tovább akkor is ha nincs itt, csak talán egy kicsit nehezebb összeszervezni a dolgokat. De amikor eljön az este és a gyerekek lefeküdtek küzdenem kell a rám törő negatív gondolatok ellen, meg kell néznem kétszer, háromszor, hogy minden ajtót jól bezártam-e és nehezen bújok ágyba. Talán akkor érzem a legsebezhetőbbnek magam. Az éj csendjében, sötétben egyedül....

Discover Anaïs!

6 megjegyzés:

idrah írta...

Ajaj... nem irigyellek, 100%-ban átérzem ezt az állapotot, pedig nálunk ennyire gyakran nem is fordul elő!
Kitartást hozzá!!!!!!!!!

malyvacsiga írta...

Nagyon sajnálom, és sok-sok erőt és kitartást a helyzethez. Nagyon nehéz lehet, pont amiatt, amit írsz: nem elsősorban az ügyintézés (azt nálunk is én csinálom egy személyben), hanem az, hogy nincs melletted... Ha számít egy virtuális ölelés, akkor most kapsz egyet tőlem...

malyvacsiga írta...

Irj nekem egy mail-t, kérlek, a malyvacsigakukacgmailpontcom-ra.

Noémi írta...

Kitartás!!!!!! Nagyon nehéz tud ez lenni, egyedül, gyerkőcökkel..talán Bakkapepééket tudnám ajánlani szívből, egy régesrégi bejegyzést a magányról..hogy esténként a sötétben legyen min röhögni..mindjárt utánajárok Neked! A leveledre pedig válaszolok..

Noémi írta...

http://bakkaespepe.blogspot.com/2008/03/stt-van.html

Melinda írta...

jót nevettem. Köszi Noémi. Talán ebből is van benne valami. Nincs párom és máris sebezhetőnek érzem magam.