2010. december 27., hétfő

ÓVODA FELHÍVÁS

"Keresek olyan Gyöngyös és Gyöngyös környéki családokat akik elég testi lelki és egyéb késztetést éreznek magukban arra, hogy közösen létrehozzunk és működtessünk egy személyiségközpontú, gyermekbarát, zöld óvodát."

Szerintetek érdemes feladni egy ilyen hirdetést a helyi ingyenes lapban? De komolyan?

1 megjegyzés:

L. M. Zsuzsi írta...

Hát, nem tudom :-)
Az az igazság, hogy bár az igényeim (pedagógus vagyok, ugye)nekem is meglehetősen magasak, mégis azt mondom, hogy a helybéli óvoda, minden hibájával együtt (ahogy hallok ezt-azt)a magyar átlagon felüli, eléggé jó kis óvoda, főleg Tündikeóvónéni, akit Ábel is kap majd, szerencsére. Én itt nem féltem a gyerekeket semmi rossztól, gyerekbarát is, meg a gyerekeim személyiségére is nagyon odafigyelnek. A környezet elég szép, rengeteg természetes játék van, a kert is nagyon kedves...
Amit nem kap meg ott, bizonyos kultúrából többet, bizonyos foglalkozásokat, azt meg tudja kapni az általunk szervezett közösségi alkalmakon! A vallást meg megint másutt.

Én alapvetően elégedett vagyok, főleg annak fényében, amiket hallottam sokatokról a helyi w-ovi egyes dolgairól... annál, (és főleg annál a pedagógusnál!!!) ezerszer jobb ez. Lehetett volna az tökjó is, ha van sok család, sok pénz, és jó pedagógus, stb...

És lehet, persze, megéri egy új ovit létrehozni, de annak a nehéz kezdeteit a mi épp ovibamenő gyerekeink csak megszenvednénk, és 10 év múlva lenne mondjuk egy kiforrott jó ovi. Másoknak.

Szerintem az iskola is egész jó itt, bár avval már több bajom van, de most jó az igazgató, meglátjuk mi lesz belőle. Én attól sem félnék a helyedben, mert az itteni kortárskapcsolatok kiesnek a gyerekeknek, ha nem ide járnak... de ezt az ovit az merem ajánlani, amit ki lehet hozni egy állami oviból, azt ők kihozták. Szerintem.

Boldog Újesztendőt Nektek!!